Onstuitbare messias Trump vol nuwe trieks

DIE VROUE HET HOM EERSTE GEWAAR

Onstuitbare messias Trump vol nuwe trieks

Al wat die VSA se president nog moet doen, is om kaal bolyf op 'n perd te ry soos sy vriend Vladimir Putin, skryf ARRIE ROSSOUW uit Amerika, waar 'n koors(agtigheid) die sterkman van Amerikaanse politiek beetgepak het namate die tyd vir die grootste, beste politieke drama tot nog toe nader kom.

FORT COLLINS, COLORADO. – As daar al ooit 'n messias was wat Amerika moes red van al die euwels van die res van die wêreld, is dit Donald John Trump, want selfs die gevreesde coronavirus kry nie vatplek aan hom nie!

Twee weke gelede het hy 'n koors(agtigheid) ontwikkel en kort van asem geraak – tipiese Covid-19-simptome. Marine One is opgekommandeer en hy is inderhaas – net betyds vir TV-spitskyktyd saans tussen sewe en agt– na die Walter Reed-hospitaal, die voorste Amerikaanse militêre hospitaal, in Bethesda, Maryland, gevlieg om “voorkomende” noodbehandeling te ontvang.

Twee dae, 14 van die beste dokters, twee eksperimentele coronavirus-behandelings en een massiewe steroïed-inspuiting later, en die “Keramiekpresident” was weer al kugtende en wuiwende vanuit sy gepantserde swart SUV in die strate van Bethesda om die vlagswaaiende gepeupel vir hul ondersteuning te bedank...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.