×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Vrye Weekblad se verjaardaglied vir SA: Ons bly. Ons bou. Ons ...

CHEERS!

Vrye Weekblad se verjaardaglied vir SA: Ons bly. Ons bou. Ons lag. Ons hou aan.

Om ons derde verjaardag te vier het ANNELIESE BURGESS vir Michael Jordaan, Mark Barnes, Roelf Meyer, Cobus Bester, Kabous Meiring, Haidee Muller-Isaacs, Derek Hanekom, Nico Scheepers, Ruda Landman, Beer Adriaanse, Willa Boezak, Quinton Adams, Piet Croucamp en Anthoni van Nieuwkerk gevra om 'n paar woorde oor Suid-Afrika te spreek. Oor waarheen ons op pad is en hoe ons daar gaan kom. Happy birthday!

’n Blink toekoms vir Suid-Afrika se skeppers en die entrepreneurs

Michael Jordaan

Volgens die waagkapitalis-denker Naval Ravikant is die enkele belangrikste keuse wat mens kan maak dié oor waar jy woon. Dit bepaal jou besigheids- en beroepsgeleenthede, verhoudings, voedselvoorsiening, politieke omstandighede, aktiwiteite en daaglikse lewensgehalte...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X