×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
5 scenario’s vir Cyril

DIE PAAIE WAT HY KAN LOOP

5 scenario’s vir Cyril

CARIEN DU PLESSIS sien vyf moontlike maniere waarop die president se sake kan uitspeel.

AANTYGINGS dat pres. Cyril Ramaphosa die diefstal in 2020 van $4 miljoen dollar uit hulle wegsteekplekke in meubels toegesmeer het, het aan die lig gekom toe dit al hoe meer begin lyk het asof ’n tweede termyn vir hom ’n sekerheid was.

Drie provinsiale konferensies het in sy guns geswaai, en ’n paar dae nadat die bewerings op 1 Junie in ’n affidavit van die voormalige spioenbaas Arthur Fraser opgeduik het, het ’n vierde provinsie, Limpopo, hul steun aan Ramaphosa toegesê ten spyte daarvan.

Limpopo, die Oos-Kaap en Mpumalanga, drie van die vier grootste provinsies, is nou agter hom, en anders as vyf jaar gelede het hy nou noemenswaardige steun in KwaZulu-Natal ook, selfs al is dit nie die meerderheidsteun nie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X