Politieke Notaboek | Nuus vanuit Uranus

LINKS, REGS, LINKS, REGS, KYK HOE MAK ...

Politieke Notaboek | Nuus vanuit Uranus

Die ver-linkse liberalis en BLM-agent MAX DU PREEZ skryf oor ‘witmanskap' en die vreemde wêreld van die regse Afrikaners, oor Helen Zille wat nie nonsens van rommelstrooiers vat nie en Corné Mulder wat die koalisie-tsaar geword het.

DAAR oorval die nostalgie my dié week.

Wanneer laas het iemand my “ver-links” en “anti-Afrikaner” genoem? Ek mis die ou dae.

Dit was my onlangse artikel oor die Solidariteit Beweging in Vrye Weekblad en die Sunday Times wat dié reaksie van die blad Landnuus (https://landnuus.co.za/2022/07/15/solidariteit-en-afriforum-nou-links-genoeg-vir-max-du-preez/) ontlok het. (Dit lyk na pure HNP-politiek van ouds, maar die blad verklaar dat dit ’n “onafhanklike, aanlyn-koerant [is] vir denkende Afrikaners wat belangstel in objektiewe nuus. Stem van die waarheid is ons slagspreuk wat ons uitleef.”) ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.