Transitorooftogte: die virus muteer wéér

MISDAAD

Transitorooftogte: die virus muteer wéér

Moenie dink transitorooftogte se tjank is afgetrap nie, waarsku ANNELIESE BURGESS, skrywer van Heist! South Africa’s cash-in-transit epidemic uncovered. In die eerste van twee aflewerings oor een van Suid-Afrika se grootste misdaadprobleme sê sy dit gaan nog steeds rof daar buite. Transitorowers pas aan by verbeterde polisiëring en het deesdae makliker teikens in hul visier.

IN 2018 het transitorooftogte die land weer behoorlik op hol gehad. Hoewel dit orals begin kop uitsteek het, was dit eers in Mei, nadat 'n dramatiese video van 'n aanval in Boksburg sosiale media aan die gons gehad het, dat die meeste mense die volle omvang van die krisis begin besef het.
Die Boksburg-voorval was onbeskaamd gewelddadig en is helder oordag met militêre presisie in 'n besige stadsgebied uitgevoer...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X