Oor krapperige sake soos aambeie, kommentaarblertse en trolle

BULLETIN

Oor krapperige sake soos aambeie, kommentaarblertse en trolle

NUUSBULLETIN: 8 OKTOBER 2020

Goeiemôre

Hier by Vrye Weekblad weet ons al dat ons soos parate eekhorings moet regsit vir die stortvloed kommentaar op sosiale media wanneer ons 'n artikel oor die Amerikaanse presidensiële verkiesings het. Of selfs net die naam Donald Trump in 'n opskrif.

Dis nie asof Die Donald Afrikaans kan lees nie. (Ons weet ook nie hoeveel Engels, buiten Twitter, hy lees nie.) En kom ons wees nou maar baie eerlik met mekaar: Facebook-gevegte gaan geensins 'n verskil maak aan die verkiesingsuitslag derduisende kilometers weg nie. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X