Oor Kate Winslet se belangrikste rol (en rolletjie)

DONDERDAG MET ADRI

Oor Kate Winslet se belangrikste rol (en rolletjie)

NUUSBRIEF: 10 JUNIE 2021

Goeie Donderdag, vriende

Van Maandagoggend af al voel dit of ek 'n hengse babelaas het. Ek kan skaars my oë oophou, my lyf is seer en tam en 'n dowwe hoofpyn wil net nie wyk nie. Dis nie van 'n alkoholgefuif nie (dis minstens 'n week sedert ek 'n druppel of twee oor my lippe gehad het, ek sweer) maar van 'n naweeklange, obsessiewe speurreeks-fuifkyk.

Dis die Britse aktrise Kate Winslet, verewig met glansende lokke, roomwit vel en perskeblos in die 1997-treffer Titanic, se grinterige, amper-middeljarige en komplekse Mare Sheehan in Mare of Easttown wat my die hele naweek so aan die gang gehou het. Ek kon nie ophou voordat ek ál 7 episodes deurgedraf het nie. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.