Die geheime (siekte) van Jacob

'N HOT NOOT

Die geheime (siekte) van Jacob

Nuusbrief: 13 Julie 2021

Dagsê julle

Sowat ses maande gelede gaan ek dokter toe vir 'n verwysing sodat ek 'n MIV-toets kan doen. Wil julle glo dat ek nie geweet het jy kan blykbaar nie sommer net instap by 'n PathCare-toetsfasiliteit en 'n toets laat doen nie? Wel, ek het nie geweet nie. Maar dit is hoe ek toe by 'n dokter se spreekkamer op 'n ander verdieping van die Mediclinic Louis Leipoldt-hospitaalgebou langs Voortrekkerweg in Bellville aankom.

Die “konsultasie” sou my R800 kos...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X