Nieu-Seelandse tragedie: Ons wéét nie

DONDERDAG MET ADRI

Nieu-Seelandse tragedie: Ons wéét nie

NUUSBRIEF: 23 SEPTEMBER 2021

Dagsê vriende

Ons weet nie, is al woorde wat ek dié week het. Ons weet eenvoudig nie. Want al wou ek eintlik iets joligs geskryf het, kan ek nie die gedagtes van 'n ma en 'n pa en hulle drie jong kinders, die kleintjies nou almal dood in 'n vreemde land, uit my kop kry nie. 

Dr. Lauren Anne Dickason het in 'n Nieu-Seelandse hof in verband met die moord op haar dogters verskyn en is in aanhouding in 'n eenheid vir forensiese geestesgesondheid. Sy het nie gepleit nie. So ons weet nie wat daardie dag gebeur het nie. Ja, ons lees in die vele berigte oral – in Suid-Afrikaanse, Nieu-Seelandse, Britse publikasies – dat die Pretoriase gesin pas in Nieu-Seeland aangekom het, waar hulle 'n nuwe tuiste wou skep. Ons lees hulle was twee weke lank in verpligte kwarantyn en dat dr. Graham Dickason 'n ortopediese chirurg is en op die treurspel afgekom het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.