Galgut en die Booker-prys, die reg om stupid te wees, en ons...

DIE GROOT SATERDAG-LEESLYS

Galgut en die Booker-prys, die reg om stupid te wees, en ons bou ons eie tronke

NUUSBRIEF: 6 NOVEMBER 2021

Goeiemôre vriende

Wat ’n week was dit nie met die plaaslike verkiesings nie! Ons skryf natuurlik hierdie week in die jongste uitgawe van Vrye Weekblad (https://www.vryeweekblad.com/uitgawes/2021-11-05-vrydag-5-november-2021/) daaroor, maar ook oor allerhande ander lekker en interessante onderwerpe. Daar is alles van boeke (en natuurlik die Booker-prys!) tot hoekom mense die reg het om stupid te wees.

Boekbedonnerd #30 | Gertrude die genie, ’n gek kultus, roadtrip met ’n reeksmoordenaar, en Galgut wen (https://www.vryeweekblad.com/mense-en-kultuur/2021-11-04-boekbedonnerd-30-gertrude-die-genie-n-gek-kultus-roadtrip-met-n-reeksmoordenaar-en-slim-grisham/)..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.