Koffie, koffie anders val ek om

DONDERDAG MET HANLIE

Koffie, koffie anders val ek om

Nuusbrief: 6 Januarie 2022

Môresê

Vrydag staan ek en Le Roux langs die kattebak en debatteer. Ons is op pad berge toe en daar hang reeds twee baguettes in die bungi-koord buite sy rugsak, en 'n blou sarong is met 'n dik tou boaan vasgewoel want die sak is tot barstens toe gepak. 

Die Bialetti-koffiepot lê nog los, maar “hy sal 'n plan maak" om dit óók êrens te hang. Hokaai, sê ek. Daar lê 6km se opdraande en 'n maksimum van 32°C vir ons voor. Moenie worry nie, ek het 'n teesiffie ingepak, sê ek. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.