×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Die verhaal van ’n man met ’n goeie hart en ’n gloeiend warm, ...

SONDAG MET ANNELIESE

Die verhaal van ’n man met ’n goeie hart en ’n gloeiend warm, tranerige vrou

NUUSBRIEF: 23 JANUARIE

Goeiemôre liewe vriende

Gister was die Kaap (eintlik Wellington, om presies te wees) die warmste plek op aarde, volgens die man langs wie ek op 'n vliegtuig gesit het. Dit het beslis so gevoel toe ons daar in die versengende hitte in die ou Safair-vliegtuig sit en wag om op te styg. Ek kan nie onthou dat ek al ooit so warm gekry het nie.

Maar ek was net te dankbaar om daar te wees. Want dit was so hittete of ek het my vlug verpas. En dit was net die toedoen van 'n man met 'n goeie hart en 'n groot skoot medemenslikheid wat my gered het van nog 'n dag van Kaapse somerhel...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X