×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Die skok van agterkom jy was toe al die tyd verkeerd

DONDERDAG MET HANLIE

Die skok van agterkom jy was toe al die tyd verkeerd

As jy uitvind 'n storie wat jy jare lank geglo het is 'n infame leuen, dan ruk dit nogal die mat onder jou voete uit, skryf HANLIE GOUWS. En sy wil graag jammer sê vir almal vir wie sy dié storie as die waarheid oorgedra het.

Goeie môre!

Ek weet ek skryf nie so baie nie, maar ek praat baie. En wanneer ek van my saak oortuig is, gaan jy my nie maklik stilkry nie. Feite is vir my vreeslik belangrik en ek is nogal gesteld daarop om nie twak te versprei nie. 

Nog 'n ding wat vir my vreeslik belangrik is, is persoonlike verantwoordelikheid, en ek het 'n renons in die Amerikaanse gewoonte om mense te wil hof toe sleep oor goed wat jy self sou kon voorkom het as jy verantwoordelik opgetree het. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X