Hoendervel in Mbombela, ’n geel lilo in ’n vloed, voyeurs en celebs

DIE NAWEEK-LEESLYS

Hoendervel in Mbombela, ’n geel lilo in ’n vloed, voyeurs en celebs

ANNELIESE BURGESS deel haar gunstelingstories uit hierdie week se twee uitgawes.

Goeiemôre

Ek moet ’n vlug Johannesburg toe haal en daar word gewerk aan die pad lughawe toe, so jy weet nooit waar jy gaan vasval by ’n stop-and-go nie. Ek hou dit dus vanoggend kort, want ek moet wikkel. Ons gesels môreoggend verder.

Hier is die naweek-leeslys. My twee gunstelingstories is van Piet Croucamp en Laureen Rossouw. Al twee skryf op verskillende maniere met 'n tipe verwondering oor die lewe wat vir my absoluut lieflik is...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.