Twee ingewings-van-die-oomblik en ’n WhatsApp-gesprek oor ’n...

SALIGE SONDAG MET ANNELIESE

Twee ingewings-van-die-oomblik en ’n WhatsApp-gesprek oor ’n nuwe begin

ANNELIESE BURGESS skryf oor hoe sy die regte foto vir die verkeerde groep gestuur het, oor ’n nuwe begin, en gee wenke vir 'n diep kultuur.

Goeiemôre

Ek word wakker in 'n gastehuis in Melville in Johannesburg. Die krag is af. Ek soek dringend koffie. Covid se stempel is duidelik op Sewende Straat afgedruk. Dit voel soos Mogadishu en ruik na urine en jasmyn. Daar's nêrens meer 'n lekker brekfis-plek nie. Ek kap links in die rigting van waar ek die vorige dag 'n oorlewende restaurant gewaar het.  

Oorkant is 'n tatoeëerplek. Ek stap op die ingewing van die oomblik in. Die man agter die toonbank gee vir my 'n stuk papier en sê ek moet die woorde wat ek op my arm wil laat brand neerskryf, dan kry hy alles reg. Ek gaan eet iets by Picobella. Die sous oor die eiers is beslis nie hollandaise nie. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.