Oor rassisme en diversiteit, en op reis met musiek

MAANDAG MET MAX

Oor rassisme en diversiteit, en op reis met musiek

Hoërskoolkinders kan nie soos hulle ouers en grootouers oor die kop geslaan word met skuldgevoelens nie, skryf MAX DU PREEZ. Hy skryf ook oor hoe lekker (en wyd) hy nou musiek op Spotify luister danksy sy laatlammetjie en sy vriend Kerneels.

  • 07 November 2022
  • Daagliks
  • 14 min om te lees

Goeiedag!

1. Oudpres. Kgalema Motlanthe sê pres. Cyril Ramaphosa se weiering om te verduidelik wat op Phala Phala gebeur het, ondermyn die presidensie, want dit lei tot spekulasie en agterdog. Die ANC se nasionale uitvoerende komitee verdien om volledig daaroor ingelig te wees, het hy aan die Sunday Times gesê.

2. Ramaphosa sou teen gisteraand sy verduideliking van die diefstal op sy plaas oorhandig het aan die onafhanklike paneel onder die leiding van regter Sandile Ngcobo wat deur die parlement aangestel is om die voorval te ondersoek. Die paneel het dan 10 dae tyd om al die getuienis te oorweeg voor hulle aan die Speaker verslag doen...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.