Hoeveel boksies kan ons getiek kry?

DIASPORA-DAGBOEK

Hoeveel boksies kan ons getiek kry?

ELMARI BOTHA skryf ’n brief vir haar twee seuns in die buiteland; WILLEM KEMPEN probeer hard om nie sinies te wees oor goeie nuus van staatsprojekte nie; en dan is daar soos gewoonlik vyf goed wat jy vandag wil weet.

  • 08 November 2022
  • Daagliks
  • 7 min om te lees

Goeiemôre

1. Ons gaan binne die volgende dekade die stryd om ’n leefbare planeet wen of verloor – en op die oomblik is ons op die verloorpad, met ons voet op die versneller. Dít was gister die boodskap van António Guterres, sekretaris-generaal van die VN, tydens die opening van die Cop27-klimaatberaad in Egipte.

2. Suid-Afrika behoort tot stilstand te kom om die geweld teen kinders te stuit, het 'n familievriend van die vierjarige Bokgabo Poo gister by haar begrafnis gesê. Sy is ontvoer voordat sy verkrag en vermoor is en haar liggaam toe vermink is...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.