Oor aardverwarming en aktuarisse en ander dinge wat jy wil weet

WOENSDAG MET WILLEM

Oor aardverwarming en aktuarisse en ander dinge wat jy wil weet

Mense is 'n plaag op die aardbodem, sê DEBORAH STEINMAIR, maar ons kan probeer om bedagsaam te wees om volhoubare lewe op die planeet te verseker. WILLEM KEMPEN skryf oor van sy beste vriende wat aktuarisse is. En soos altyd is daar vyf dinge wat jy vandag wil weet.

  • 09 November 2022
  • Daagliks
  • 7 min om te lees

Goeiemôre


1. Amerikaanse kiesers het gister hulle kruisies getrek in vanjaar se middeltermynverkiesings, maar die finale uitslae sal dalk eers oor minstens ’n paar dae bekend gemaak kan word, het kiesbeamptes gewaarsku. (Ja, tel tog maar ekstra versigtig.)

2. Donald Trump het by ’n saamtrek in Ohio gesê sy ondersteuners kan ’n “very big announcement” op 15 November verwag – hy wag waarskynlik vir ’n goeie vertoning in die verkiesings deur Republikeine voordat hy sy kandidatuur vir die 2024-presidentskap aankondig. (Ag fok.)..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.