Cyril: ysige waters en ’n yslike dilemma

DONDERDAG MET DEBORAH

Cyril: ysige waters en ’n yslike dilemma

MAX DU PREEZ skryf oor die bevindings van regter Sandile Ngcobo se paneel wat as ’n groot skok vir Ramaphosa en sy binnekring gekom het; DEBORAH STEINMAIR sê perspektief bepaal alles; en daar is weer vyf goed wat jy vandag wil weet.

  • 01 Desember 2022
  • Daagliks
  • 7 min om te lees

Goeiemôre!

1. Rusland het vir die VSA ’n middelvinger gewys deur onderhandelinge oor kernwapens te boikot. Die Russiese adjunkminister van buitelandse sake, Sergei Ryabkov, het Dinsdag aangekondig dat sy land se verteenwoordigers nie na Egipte sal reis vir die samesprekings nie.

2. Nadat die NSRI bevind het dat die grootste aantal verdrinkings voorkom by kinders onder vier jaar, het twee kinders, onderskeidelik twee en nege jaar oud, Dinsdag in die swembad van ’n hotel in Durban verdrink...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.