KYK ONS WEBINAAR | Planne vir platsak middeljariges

SPAARGELD

KYK ONS WEBINAAR | Planne vir platsak middeljariges

Die skrywer Kim Potgieter gee geldraad.

Lê jy snags wakker en bekommer jou oor jou aftrede? Kry jy ’n bietjie van ’n rilling as jy dink aan die karige geldjies wat jy elke maand opsy kan sit? Wens jy jy’t vroeër begin spaar vir jou aftrede? En maak dit jou alles so benoud dat jy nie daaroor wil praat nie?

Wel, dan is hierdie net die gesprek vir jou. Anneliese Burgess, mede-redakteur van Vrye Weekblad, het gesels met Kim Potgieter, skrywer van Midlife Money Makeover, oor planne vir platsak middeljariges.

 ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.