Oefen maak moeilike makrolletjies maklik

#VWBMEESTERKLAS

Oefen maak moeilike makrolletjies maklik

Makrolletjies (macarons) het in Italië ontstaan, na Frankryk oorgewaai en sedertdien ontelbare mislukkings in amateurkombuise veroorsaak. Maar sit jou voorskoot aan, want met CHRISTINE CAPENDALE se meesterklas sal jy makrolletjies stap vir stap bemeester.
MAKROLLETJIES is moeilik om te maak, maar hoe meer jy oefen, hoe makliker raak dit. Vir die doel van dié meesterklas maak ek witsjokolade-en-klapper-makrolletjies, maar wanneer jy eers die kuns onder die knie het, kan jy gerus verder eksperimenteer met geure soos suurlemoen- of lemoenskil, vanieljesaadjies of -ekstrak, koffie, framboos of aarbeie — net waarvoor jy lus het!

WENKE: Vóór jy begin


Gebruik ’n akkurate skaal om al die bestanddele baie noukeurig af te meet. 
Kry al jou apparate byderhand, soos jou suikertermometer, klitsers, spuitsak met spuitpunt en bakplate...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X