Hoor my lied: Ons kán in ritme saamsing

DIS ’N LAND

Hoor my lied: Ons kán in ritme saamsing

Daar is daagliks tekens in ons land wat op die moontlikheid van ’n “onverwagse harmonie” onder ons mense dui. LESLIE VAN ROOI vertel hoe ’n selfoonvideo van ’n singende skoolgemeenskap hom herinner het dat ons nie net ons oë vir dié moontlikhede moet oophou nie, maar dit ook self moet skep.
EK vang myself telkens weer na ’n video kyk wat St. John's College in Johannesburg onlangs via hul sosialemediakanaal gedeel het. In die video is die skoolgemeenskap besig om ’n spesifieke weergawe van die bekende Sotholied “Modimo re boka wena” (God seën jou) te sing-dans...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X