Misty Waters meer as net ’n musiekfees: dis ’n kulturele oase

SKEPTIES IN SECUNDA

Misty Waters meer as net ’n musiekfees: dis ’n kulturele oase

Secunda laat jou dalk dink aan die vaal in die ou Transvaal, maar dis die tuiste van die Misty Water-musiekfees in Mpumalanga. 'n Fees van uitreiking en oorbrugging. RIKU LÄTTI en Die Wasgoedlyn was daar, waar hulle die groenste groen – en verskeie musikale juwele – ontdek het.


DINK aan Mpumalanga, en jou eerste gedagtes is dalk ou Oos-Transvaal, Nelspruit, Graskop, Pelgrimsrus, Krugerwildtuin, mooi provinsie. Dink dan ʼn bietjie aan Secunda, en ʼn mens skrik dalk effens: Ja, dis ook daar in Mpumalanga, maar dis in die vaal deel tussen die kragstasies, myne en fabrieke. Nie juis almal se eerste idee vir ’n vakansiebestemming nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X