Class Action: die baklei vir brood en die najaag van ’n groter ...

KLAP JOU OOGKLAPPE AF

Class Action: die baklei vir brood en die najaag van ’n groter lewe

Die Kaapse Vlakte se ander wêreld word vir DEBORAH STEINMAIR nader geruk deur gedigte en boeke – soos Charles Abrahams, vegter vir verskoppelinge, se memoires Class Action: In pursuit of a larger life.
EK wás al ’n Kapenaar, maar as jy in die skadu van Tafelberg woon, is die Kaapse Vlakte ver – ’n ander wêreld. Al wat ek geken het, was Klopse en vrolike Cape Coloured musicals in die Kunstekaap. Soms sien jy op die nuus ’n kind het in bendekruisvuur gesterf, in sy eie huis...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X