MSL-blitstoernooi is nog ’n verbeurde vangskoot vir KSA

MZANSI-MISOES

MSL-blitstoernooi is nog ’n verbeurde vangskoot vir KSA

Die Mzansi-superliga was veronderstel om alles reg te maak wat krom is in ons krieketgeledere. Pleks daarvan is dié blitstoernooi ’n uitstalplek vir die intrige, binnegevegte en magspeletjies in Krieket Suid-Afrika, skryf LUKE ALFRED.

KRIEKET SUID-AFRIKA (KSA) se wondermiddel vir alle kwale, die Mzansi-superliga (MSL) het verlede naweek op ’n beskeie noot afgeskop met al ses franchise-spanne in aksie. Saterdag se kragmeting tussen Durban Heat en die Tshwane Spartans op Kingsmead het egter uitgereën.

In Port Elizabeth die volgende dag het die heersende kampioene, die Jozi Stars, eerste geboul teen die tuisspan, die Nelson Mandela Bay Giants. Die tweede bal van die beurt was ’n volbal buite die bypen deur die Stars se Kagiso Rabada na die Giants se Jason Roy, lid van Engeland se wêreldbeker-wenspan vier maande gelede.

Roy het die bal weggepiets met ’n swierige swaai wat aanvanklik gelyk het na die eerste grenshou van die wedstryd, maar pleks daarvan het hy reg in die hande van die veldwerker op skerpby gespeel...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.