Koffie in my stuurkajuit

BOERETROOS

Koffie in my stuurkajuit

Is dit nie snaaks waarna 'n mens verlang wanneer jou omgewing soos ’n rolprentstel voel nie? MICHÈLE MEYER se hart smelt oor ’n koppie koffie.

AS daar iets soos Weltschmerz is, is daar sweerlik ook Stadtschmerz, Dorfschmerz en so aan. Voorlaasweek het iets uit daai stamboom van seer my geslaan. Ek noem dit suburbseer. Moontlik het dit al ’n wyle lank my wese ingesypel, ek het bloot die erkenning daarvan negeer.

’n Bietjie uit die bloute, soos ’n spietkop wat doef opdoem op jou daaglikse roete, daar waar hy nie hoort nie, spring dié ding toe op my. Heel grendelperk heen glo ek dat ek die godverdomde vreemdhede behendig bestuur, meestal vlot in beheer van my emosionele bestendigheid.

Hanteer versigtig: giftig..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.