Die mees geliefde tuine in die land

GROEI

Die mees geliefde tuine in die land

Dankie aan al die Vrye Weekblad-lesers wat so flink reageer het op ons Tuindag-versoek vir foto’s van die mooiste blomme, beddings en bome in julle tuin. Hier is 'n tuingalery, saamgestel deur ANNELIZE VISSER.

Goudvisse en waterblomme in Kleinwingerd se sinkdam

Rudolf Perold, Prince Alfred Hamlet

Wat ’n lekker uitnodiging (https://www.vryeweekblad.com/bulletins/2020-10-06-wys-vir-ons-jou-tuin/) om die gunsteling-deel van my tuin met Vrye Weekblad te deel. Ek woon in die Kaapse middestad, maar met die grendeltyd het ons na ons naweekhuis in Prince Alfred Hamlet geskuif en is nou nog hier – dit was so ’n geleidelike trek oor ’n paar maande. Nadat ek ’n internetlyn laat installeer het om hiervandaan te werk en desnoods 'n wasmasjien aangeskaf het (klere was met die hand is net so lank snaaks), het ek besef ons bly nou inderdaad permanent op die platteland! ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.