DOPBEDONNERD Nr. 8 | Die droëbek-uitgawe

SAÚDE

DOPBEDONNERD Nr. 8 | Die droëbek-uitgawe

Waaroor skryf ons dié week in #Dopbedonnerd, vra MELVYN MINNAAR. Dis 'n zero-alkohol-uitgawe, sê ANNELIZE VISSER. Jy's nie ernstig nie, sê Melvyn. Hy bring sy kant met druiwesap, nagmaalwyn en 'n ode aan 'n enkele glas; KARIN BRYNARD en MARGUERITE VAN WYK lewer elk nugter bydraes; GERHARD GREYVENSTEYN maak tee en JAN HENDRIK VAN DER WESTHUIZEN deel 'n resep vir rooibos-gerookte forel. Só kom ons deur die droogte.

Die lewe op die waterkar

Sy drink al vir 20 jaar nie meer nie, skryf Karin Brynard, en als gaan vlot. Geen kans dat sy byvoorbeeld laataand oor 'n woord soos “verwelkomingsvonkelwyn" gaan struikel nie. Dis alleen die dikbodemglase wat die partytjie effens bederf.

Ek reis lig deur die lewe, nooit verlang ek na Jesus as die drank op 'n bruilof opraak nie. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.