Die disko by die Bellevue-hotel

STILBAAI

Die disko by die Bellevue-hotel

Dis die 60's, LAUREEN ROSSOUW is 12 en op pad om haar eerste disko by te woon. Soos die Mrs Style wat sy eendag sou word, is die kind gedress van kop tot toon, maar nie heeltemal gereed vir die binnewerke van ’n French kiss nie.

DIS Desember en die hele Riversdal is op Stilbaai. Behalwe my gesin.

Ek stowaway by Kumi. Sy mag niemand nooi nie. Haar ma haat kinders, veral ander mense se kinders, veral ander mense se kinders wat haar kos kom opeet. Dit werk dus só: Saans laat klim ek by haar kamervenster in en soggens vroeg, voor opstaantyd, is ek weer uit. As die duin langs haar venster hoog genoeg is, wip ek maklik in en uit, maar as die wind die dag nie waai nie, moet sy my met ’n laken op- en afkatrol. 

Ek is hier vir die disko by die Bellevue-hotel. Kumi is 14 en ek is 12 , dis haar derde disko en my eerste een...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.