Totsiens aan Antie Babs, my tweede ma

AFSKEID

Totsiens aan Antie Babs, my tweede ma

Eerste moeders maak jou groot, maar jou tweede ma is 'n vertroueling, die een wat alles los en by jou kom sit en na jou luister. En wanneer jy jou probleem met haar gedeel het, voel jy stukke beter, skryf JONATHAN JANSEN.


AS jy gelukkig was, het jy ’n tweede ma gehad. Dit kon ’n tannie of ’n buurvrou of ’n familievriend uit die gemeente gewees het. Jou regte ma was die een by die huis wie aan jou geboorte geskenk en/of jou grootgemaak het...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X