Trump: Blink Stefaans word Stink Stefaans

INSURREKSIE-SWEER ETTER NOG

Trump: Blink Stefaans word Stink Stefaans

Ná die insurreksie is dit nou almal teen almal onder die Republikeine en 'n hewige leierstryd woed om 'n moerige en gewonde Donald J. Trump op te volg, skryf ARRIE ROSSOUW. Maar hulle kan mekaar maar aan die gat hap, die geldkrane is aan die opdroog.

FORT COLLINS, COLORADO – Donald Trump het sy PGA verloor. Dit moes hulle nie aan hom gedoen het nie. Hy was siedend. Dis verlangs vergelykbaar met P.W. Botha wat in die 1980's sy “air superiority" verloor het oor die Angolese lugruim.

Nee, dis eintlik erger. Deur 'n PGA-gholftoernooi van een van sy topgholfklubs, Bedminster in New Jersey, weg te vat uit vergelding vir sy aandeel aan die bloedige, regse insurreksie in die Amerikaanse hoofstad op 6 Januarie, het die Professional Golf Association die Trump-organisasie 'n finansiële knou ter waarde van miljoene dollars toegedien.

En ons weet, as jy aan Donald Trump se persoonlike sak raak, steek jy 'n spreekwoordelike dolk in sy hart. En hy vergeet nooit...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.