×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Spyt kom nie altyd te laat nie

‘AS EK MAAR NET ...’

Spyt kom nie altyd te laat nie

Berou is een van ons kragtigste emosies, en ook van die mees misterieuse en misverstane, sê Daniel H. Pink, ’n skrywer van ’n nuwe boek oor die onderwerp. Berou is die foto-negatief van ’n goeie lewe, en deur te besin oor waaroor ons berou het, kan ons toekomstige berou vermy, sê hy. ANNELIESE BURGESS vertel meer.

Ek is spyt dat ek nie die land verlaat het toe ek die kans gehad het om dit te doen nie. – 44-jarige man, Zimbabwe

Ek is spyt dat ek nie vir een van my naaste vriende wat ek op universiteit ontmoet het, gesê het ek is lief vir haar nie. Sy is oorlede nadat ons albei met ander mense getrou het. My vrou het my verbied om haar te sien en sy is dood sonder dat sy ooit geweet het hoe ek oor haar voel. – 40-jarige man, Suid-Afrika

Ek is spyt dat ek my kinders se opvoeding aan iemand anders toe vertrou het. – 54-jarige man, Zimbabwe..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 November af sal jy ’n subskripsie kan uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.