Spyt kom nie altyd te laat nie

‘AS EK MAAR NET ...’

Spyt kom nie altyd te laat nie

Berou is een van ons kragtigste emosies, en ook van die mees misterieuse en misverstane, sê Daniel H. Pink, ’n skrywer van ’n nuwe boek oor die onderwerp. Berou is die foto-negatief van ’n goeie lewe, en deur te besin oor waaroor ons berou het, kan ons toekomstige berou vermy, sê hy. ANNELIESE BURGESS vertel meer.

Ek is spyt dat ek nie die land verlaat het toe ek die kans gehad het om dit te doen nie. – 44-jarige man, Zimbabwe

Ek is spyt dat ek nie vir een van my naaste vriende wat ek op universiteit ontmoet het, gesê het ek is lief vir haar nie. Sy is oorlede nadat ons albei met ander mense getrou het. My vrou het my verbied om haar te sien en sy is dood sonder dat sy ooit geweet het hoe ek oor haar voel. – 40-jarige man, Suid-Afrika

Ek is spyt dat ek my kinders se opvoeding aan iemand anders toe vertrou het. – 54-jarige man, Zimbabwe..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.