×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Spyt kom nie altyd te laat nie

‘AS EK MAAR NET ...’

Spyt kom nie altyd te laat nie

Berou is een van ons kragtigste emosies, en ook van die mees misterieuse en misverstane, sê Daniel H. Pink, ’n skrywer van ’n nuwe boek oor die onderwerp. Berou is die foto-negatief van ’n goeie lewe, en deur te besin oor waaroor ons berou het, kan ons toekomstige berou vermy, sê hy. ANNELIESE BURGESS vertel meer.

Ek is spyt dat ek nie die land verlaat het toe ek die kans gehad het om dit te doen nie. – 44-jarige man, Zimbabwe

Ek is spyt dat ek nie vir een van my naaste vriende wat ek op universiteit ontmoet het, gesê het ek is lief vir haar nie. Sy is oorlede nadat ons albei met ander mense getrou het. My vrou het my verbied om haar te sien en sy is dood sonder dat sy ooit geweet het hoe ek oor haar voel. – 40-jarige man, Suid-Afrika

Ek is spyt dat ek my kinders se opvoeding aan iemand anders toe vertrou het. – 54-jarige man, Zimbabwe..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X