Dis (soms darem ook) hemel op die platteland

PLATTELAND

Dis (soms darem ook) hemel op die platteland

Inkommers op klein Karoo-dorpies kry nie noodwendig warm skons van die bure wanneer hulle intrek nie, skryf MADELEINE BARNARD. As jy net saligheid verwag, gaan jy skrik. Want daar is ook spinnekoppe, komiteetannies en poeplorries.

MENS kyk verlangend na die reisprogramme op televisie wat die Suid-Afrikaanse platteland in sagte fokus wys. Mens lees die tydskrifte – van al die kreatiewe tipes wat gaan kuns maak op die wye vlaktes en soggens vars, swetende brood uit die oond haal en hul eie vyekonfyt daarop smeer. En mens droom...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X