Uitsoekwyne onder die hamer by Strauss & Co

GESONDHEID!

Uitsoekwyne onder die hamer by Strauss & Co

As dit nie vir Strauss & Co was nie, het jy dalk nooit geweet of daardie skildery bokant die kaggel iets werd was nie. Het die werk van Irma Stern dalk nooit sulke duiselingwekkende hoogtes bereik nie. Sou jy waarskynlik nie binnekort op Suid-Afrika se seldsaamste wyne kon bie nie. ANNELIZE VISSER gesels met die maatskappy se uitvoerende voorsitter, die kunsversamelaar en -filantroop Frank Kilbourn.


OMTRENT 30 jaar gelede het Frank Kilbourn 'n mede-regstudent vir die eerste keer vir ete genooi. Dit was 'n heuglike aand, en nie net omdat hy en Lizelle later sou trou nie. Die wyn wat hulle bestel het, was ook gedenkwaardig: Dit was die 1978 Uitkyk Carlonet, 'n ryk, elegante cabernet sauvignon met geure van peperige speserye, rooi vrugte en ment...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X