My pa is ’n pionier in sy eie kombuis

VADERSDAG 2020

My pa is ’n pionier in sy eie kombuis

MARITA VAN DER VYVER se hart kraak van hartseer omdat haar pa vanjaar Vadersdag sonder ’n familiefees deurbring, maar word getroos deur 'n Sinatra-song vir al die pa's wat lewenslank weier om te bly lê.

MY pa is windmakerig en hardegat en beduiweld, het ek gedink toe ek jonk was. Nee, hy is sjarmant en gedrewe en lewenslustig, het ander mense my altyd vertel. Selfs my skoolmaats, in eenvoudiger taal.

Ja, maar julle ken hom nie, wou ek brom. As julle maar weet.

Nou is ék oud genoeg om te weet. My pa is windmakerig én sjarmant, hardegat en gedrewe, beduiweld en lewenslustig. Soos ons almal is hy aanmekaargestik van teenstrydighede, die nate nie altyd mooi afgewerk as jy van naby kyk nie, maar die eindproduk is eindeloos verrassend...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.