KLEIN SATERDAG | ’n Redding, rillende musiek en uile wat uitbroei

GOED WAT NIE NUUS IS NIE

KLEIN SATERDAG | ’n Redding, rillende musiek en uile wat uitbroei

HANLIE GOUWS vertel van 'n ongemaklike goedvoeldokkie. ANNELIESE BURGESS vertel van musiek wat 'n ‘frisson' veroorsaak. Luister saam met WILLEM KEMPEN na 'n verstommende musikale talent, en kyk saam met ADRI KOTZÉ na uile wat uitbroei en oor Kate Bush se comeback (via 'n televisiereeks met kultus-aanhang).

Redding Internasionaal

Dis die moeite werd om Disney + te kry nét om The Rescue te kyk. Die gedugte regisseurspan Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin, wat ook Free Solo gemaak het, het drie jaar lank gearbei om seker te maak die storie van die redding van die Thaise seuns uit die oorstroomde grot in 2018 word reg en deeglik vertel.

En dit het beslis gewerk...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.