Die staatskaper-genie in die skadu’s

ISSA SCAM

Die staatskaper-genie in die skadu’s

Salim Aziz Essa is die spinnekop in die middel van die staatskapingsweb vanwaar hy en sy medepligtiges die staat se volste kluise oopgebreek het, skryf JACQUES PAUW.

SOU die Gupta-broers Atul, Rajesh en Ajay ooit by die beskuldigdebank inskuif, sal hulle plek vir Nommer Vier moet maak: Salim Aziz Essa. Hy’s die spinnekop in die middel van die staatskapingsweb vanwaar hy en sy medepligtiges die kluise van die staat se belangrikste geldenjins oopgebreek het: Eskom, Transnet, Denel en ander semistaatsinstellings. 
Hierna het Essa, skaars 40 jaar oud, die buit in 'n menigte bankrekenings verbloem, niks anders nie as finansiële rioolpype wat die geld uiteindelik in die wastrog van internasionale finansiering, Dubai, uitgespoeg het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X