Phala Phala word Cyril se Nkandla

MAAK REG VIR HEELWAT ROU RIOOLVULLIS

Phala Phala word Cyril se Nkandla

Cyril Ramaphosa gaan dalk #Dollargate oorleef, maar sy aansien en gesag is permanent ondermyn. Hy het 'n lat vir sy eie gat gesny. Sy wittebrood met die Suid-Afrikaanse publiek is verby. Daar is selfs 'n kans dat hy nie in Desember as president van die ANC herkies gaan word nie, skryf MAX DU PREEZ (met 'n koue rilling langs sy ruggraat af).

NIKS minder nie as 'n erkenning van die growwe oordeelsfoute wat hy gemaak het en die aanwys van sondebokke vir wie hy geloofwaardig die skuld kan gee vir wat in 2020 op sy plaas gebeur het en wat daarop gevolg het, gaan Cyril Ramaphosa se politieke loopbaan red.

Gister se presidensiële begrotingsrede in die parlement het sy verswakte posisie uitgewys. Dit was 'n sterk rede met goeie nuus oor die ekonomie en die energiesektor en heelwat groen lote, maar dit is heeltemal deur die chaotiese optrede van die EFF oorheers.

Soos die DA-leier, John Steenhuisen, in die debat gesê het: Phala Phala is vinnig besig om Ramaphosa se Nkandla te word...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.