Phala Phala word Cyril se Nkandla

MAAK REG VIR HEELWAT ROU RIOOLVULLIS

Phala Phala word Cyril se Nkandla

Cyril Ramaphosa gaan dalk #Dollargate oorleef, maar sy aansien en gesag is permanent ondermyn. Hy het 'n lat vir sy eie gat gesny. Sy wittebrood met die Suid-Afrikaanse publiek is verby. Daar is selfs 'n kans dat hy nie in Desember as president van die ANC herkies gaan word nie, skryf MAX DU PREEZ (met 'n koue rilling langs sy ruggraat af).

NIKS minder nie as 'n erkenning van die growwe oordeelsfoute wat hy gemaak het en die aanwys van sondebokke vir wie hy geloofwaardig die skuld kan gee vir wat in 2020 op sy plaas gebeur het en wat daarop gevolg het, gaan Cyril Ramaphosa se politieke loopbaan red.

Gister se presidensiële begrotingsrede in die parlement het sy verswakte posisie uitgewys. Dit was 'n sterk rede met goeie nuus oor die ekonomie en die energiesektor en heelwat groen lote, maar dit is heeltemal deur die chaotiese optrede van die EFF oorheers.

Soos die DA-leier, John Steenhuisen, in die debat gesê het: Phala Phala is vinnig besig om Ramaphosa se Nkandla te word...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.