Entstowwe: wat ’n deurmekaarspul

LUKRAKE BESLUITE

Entstowwe: wat ’n deurmekaarspul

Pres. Cyril Ramaphosa se uitsprake oor die voorsiening van entstowwe is deurmekaar, skryf JEREMY SEEKINGS en NICOLI NATTRASS. Hierdie chaos en gebrek en deursigtigheid is dalk die simptome van 'n entstofstrategie wat toenemend deur politieke, eerder as wetenskaplike, oorwegings gedryf word.

PRES. CYRIL RAMAPHOSA het Dinsdag (15 Junie) op televisie (https://www.dailymaverick.co.za/article/2021-06-15-president-ramaphosa-moves-south-africa-to-alert-level-three/) aan die nasie gesê dat daar “vertragings" en “terugslae" was met die verskaffing van entstowwe, maar dat dit nou weer op koers is. 

Maar watse koers is dit?

Die president se verslag oor die entstofprogram was deurmekaar, en het skynbaar die regering se gebrek aan enige duidelike en samehangende strategie weerspieël...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X