Net ’n middel tot ’n doel: Is geld belangriker as geluk?

UIT DIE OOGPUNT VAN ’N KENNER

Net ’n middel tot ’n doel: Is geld belangriker as geluk?

Hoeveel geld is genoeg? En wat beteken geld in jou lewe? MAGDA WIERZYCKA, sakeaktivis, uitvoerende hoof van die batebestuursgroep Sygnia en een van die rykste vroue in Suid-Afrika, dink diep na oor haar verhouding met geld.


VROEËR die week het Bruce Whitfield my genooi om op 702 se Make Money Monday oor geld te praat. ’n Lys vrae is vooraf aan my gestuur, maar in Whitfield se wêreld is dit slegs 'n vae aanduiding van wat dalk gevra sal word.

Ek het die vrae deurgelees, en omdat ek oor die antwoorde moes dink, het ek besluit ek kan dit net sowel in hierdie rubriek deel...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X