Hoe om ryk te word in SA in 2021

GELDLESSE OM TE LEER

Hoe om ryk te word in SA in 2021

Vyf mites, vyf waagstukke en drie paaie na voorspoed. As jy wonder hoe Jeff Bezos sy $198 biljoen gemaak het, hoe Warren Buffett ’n fortuin van $84 biljoen uit beleggings geskep het, of hoe Adrian Gore Discovery beplan het, hier’s vir jou ’n paar eersteklas-opsies om ware welvaart te bou, skryf BRUCE WHITFIELD.

WAT dit beteken: Een van die pêrels van wysheid is dat enigeen wat ernstig ryk wil word, geduldig moet kan wees.

Sommige mense het ’n slag met geldmaak. Jy ken die soort – op die een of ander manier verstaan hulle voor enigiemand anders hoe dit werk.

Hulle was die ouens wat al op die speelterrein sake kon doen en geweet het wat om in pousetyd te verkoop; wat die tendense raakgesien het voordat dit tendense was. Dalk het hulle later ’n besigheid gebou wat ’n probleem opgelos het, of dalk het hulle presies geweet wanneer om by ’n maatskappy aan te sluit om seker te maak hulle aandele-opsies is op presies die regte tyd gevestig...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.