’n Helse klomp niemands

SOSIALE MEDIA

’n Helse klomp niemands

Wat het Facebook, Instagram en WhatsApp gemeen, behalwe dat dit van dieselfde groep is? As jy eers in is, in jy in – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer, skryf DEON GOUWS. En met biljoene lede is dit inderdaad 'n helse klomp ‘niemands' op wie die maatskappy die visier kan instel wanneer hulle die volgende digitale advertensie-veldtog loods.

KEN jy enigiemand op Facebook? Ek ook nie.

Dalk moet ek dit anders stel. Ja-nee, die meeste van ons is tegnies (steeds) op hierdie sosialemediaplatform, nadat ons almal 15 jaar gelede 'n profiel geregistreer het in 'n oomblik van groot opgewondenheid. En almal weet: As jy eers in is, is jy in, selfs al hou jy op om prentjies van jou kat aanlyn te plaas – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer.

Maar niemand gebruik dit regtig meer nie, korrek?..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.