’n Helse klomp niemands

SOSIALE MEDIA

’n Helse klomp niemands

Wat het Facebook, Instagram en WhatsApp gemeen, behalwe dat dit van dieselfde groep is? As jy eers in is, in jy in – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer, skryf DEON GOUWS. En met biljoene lede is dit inderdaad 'n helse klomp ‘niemands' op wie die maatskappy die visier kan instel wanneer hulle die volgende digitale advertensie-veldtog loods.

KEN jy enigiemand op Facebook? Ek ook nie.

Dalk moet ek dit anders stel. Ja-nee, die meeste van ons is tegnies (steeds) op hierdie sosialemediaplatform, nadat ons almal 15 jaar gelede 'n profiel geregistreer het in 'n oomblik van groot opgewondenheid. En almal weet: As jy eers in is, is jy in, selfs al hou jy op om prentjies van jou kat aanlyn te plaas – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer.

Maar niemand gebruik dit regtig meer nie, korrek?..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.