×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
’n Helse klomp niemands

SOSIALE MEDIA

’n Helse klomp niemands

Wat het Facebook, Instagram en WhatsApp gemeen, behalwe dat dit van dieselfde groep is? As jy eers in is, in jy in – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer, skryf DEON GOUWS. En met biljoene lede is dit inderdaad 'n helse klomp ‘niemands' op wie die maatskappy die visier kan instel wanneer hulle die volgende digitale advertensie-veldtog loods.

KEN jy enigiemand op Facebook? Ek ook nie.

Dalk moet ek dit anders stel. Ja-nee, die meeste van ons is tegnies (steeds) op hierdie sosialemediaplatform, nadat ons almal 15 jaar gelede 'n profiel geregistreer het in 'n oomblik van groot opgewondenheid. En almal weet: As jy eers in is, is jy in, selfs al hou jy op om prentjies van jou kat aanlyn te plaas – dis allermins 'n formaliteit om jou rekening te deaktiveer.

Maar niemand gebruik dit regtig meer nie, korrek?..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X