Veldloop is verslawend

OP HOL

Veldloop is verslawend

Veldloop (trail running) raak wêreldwyd al hoe gewilder. Veral in Europa en Brittanje is dit die sport wat die vinnigste groei. En dit is nie net vir elite-atlete nie, maar ook vir gewone mense. KIM VAN KETS, een van Suid-Afrika se voorste vroue-veldloopatlete, vertel hoe sy die kopskuif van padwedlope na veldloop gemaak het.

MENSE wil al hoe meer ontsnap aan die dolle gejaag van die lewe. En om aan veldlope deel te neem is die perfekte oplossing om meer as een rede. Dis nie net wonderlike oefening nie, maar help jou ook om onder meer jou kop skoon te maak en te sosialiseer...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X