Fietsry is die nuwe gholf

TRAP-TRAP SO

Fietsry is die nuwe gholf

ʼn Bergfietsryer en ʼn gholfspeler loop in by ʼn kroeg ... Klink dit soos ʼn flou grappie? Lees verder, jy sal verstom wees. Die professionele avonturier en motiveringspreker PETER VAN KETS vertel hoe bergfietsry die nuwe gholf van die sakewêreld geword het.

STEL jou die volgende voor: Ek hang oor my bergfiets, omgeef deur ’n stofwolk. Dis die begin van die bekende Tour de Tuli-bergfietsrit van vier dae, en ek is op die punt om te vertrek op ’n magiese reis deur die hart van Suider-Afrika, deur die Mapungubwe Nasionale Park in Suid-Afrika, die suide van Zimbabwe en Botswana.

Dis nie my eerste Tuli nie, maar ek voel ʼn bietjie soos ʼn vis uit die water...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X