×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Dinge om te doen vóór jy dalk in die hospitaal beland

JY EN JOU MEDIESE FONDS

Dinge om te doen vóór jy dalk in die hospitaal beland

Geld is die laaste ding waaroor jy jou wil bekommer as jy in die hospitaal is, skryf SUSAN ERASMUS. Selfs as jy ’n goeie mediese fonds het, wag daar maklik ’n klompie aaklige verrassings op jou as die rekeninge later begin opdaag.

VIR die meeste mense was daar op daardie oomblik iets belangrikers om aan aandag te gee toe hulle eintlik die fynskrif in die kontrak met hul mediese fonds moes gelees het. Die lewe is besig, en ongelukkig is dít die soort taak wat dikwels uitgestel word totdat ’n mediese krisis van een of ander aard jou dwíng om die saak van nader te beskou.

En as jy weer sien, sit jy met ’n rekening van derduisende rande ná jou ontslag uit die hospitaal.

Gewoonlik ontstaan dié soort situasie wanneer jou hospitaaltariewe hoër is as dié wat deur jou fonds betaal word, of wanneer jou fonds sekere prosedures nie dek nie (dalk omdat dit nie ’n voorgeskrewe minimum voordeel is nie) en omdat niks privaat dokters keer om meer vir hul dienste te vra as wat die mediese fonds betaal nie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X