×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Nick Hudson en Panda is verkeerd, en dis dodelik om hulle te glo

COVID-19-STRUWELINGE

Nick Hudson en Panda is verkeerd, en dis dodelik om hulle te glo

Inentings werk in Suid-Afrika. Hiér is die bewyse, skryf NATHAN GEFFEN van GroundUp. Moet dus nie dat die kamma-kenners van die wêreld jou om die bos lei nie.

INENTINGSWEIFELING is 'n groot probleem. Daar was die afgelope paar weke talle nuusberigte oor die tragiese verhale (https://www.news24.com/news24/southafrica/news/i-kept-telling-them-to-get-vaccine-cape-town-baby-orphaned-after-parents-die-of-covid-19-20210812) van mense wat aan Covid-19 dood is omdat hulle teen die inenting besluit het.

Die meeste mense het nie tyd om die ingewikkelde detail te probeer verstaan van hoe Covid-inentings werk en hoe ons kan weet dié inenting is veilig nie. Die stortvloed waninligting wat hoofsaaklik op WhatsApp, Facebook en Twitter versprei word, maak dinge selfs moeiliker. Dis daarom nie verbasend dat daar nog soveel draadsitters is wat die inenting betref nie.

En dít is hoekom hierdie grafika, wat die Wes-Kaapse gesondheidsdepartement verlede week (https://www.groundup.org.za/media/uploads/documents/digital_press_conference_9_sept_2021.pdf) uitgereik het, so belangrik is. Dit wys hoe wonderbaarlik effektief die Covid-19-inentings is...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X