Die grootste storie van ons lewe

ALLES VERANDER ...

Die grootste storie van ons lewe

Die skrywer Simon Mundy vertel in ’n gesprek met PETER BRUCE presies hoe klimaatsverandering ons wêreld beïnvloed.

PETER BRUCE praat met die skrywer en joernalis Simon Mundy oor sy nuwe baanbrekersboek, Race For Tomorrow – aangrypende vertellings in werklike tyd vanuit die voorste linies oor die manier waarop klimaatsverandering ons wêreld verander.

Van Mongolië tot Kalifornië, Israel en Brasilië tot Ethiopië en Ysland  gaan mense gebuk onder gebeurtenisse wat hulle nie kan voorspel of beheer nie, terwyl ander met tegnologieë eksperimenteer om stygende temperature te probeer temper of voordeel daaruit te trek.

Mundy, nou Moral Money-redakteur by Financial Times, is ’n skatkis van stories. En hoewel hy glad nie twyfel dat die wêreld diep in die moeilikheid is nie, het hy ook al genoeg gesien om homself gerus te stel dat die mensdom slim genoeg is om die ergste af te weer...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.