Nee, dr. Edeling, jy weet nie waarvan jy praat nie

NOGMAALS ENTSTOF-PARANOIA

Nee, dr. Edeling, jy weet nie waarvan jy praat nie

Die neurochirurg en mediese regspraktisyn dr. Herman Edeling het in onlangse mediaonderhoude ernstige aantygings oor Covid-19-entstowwe en die regering se hantering van die pandemie gemaak. ILSE BIGALKE het kundiges op die gebied van aansteeklike siektes en mediese virologie gevra om te reageer.

IN ’n onlangse onderhoud met BizNews (https://www.biznews.com/health/2022/09/02/herman-edeling-vaccine-mandates) het dr. Herman Edeling, ’n Suid-Afrikaanse neurochirurg wat in ’n mediese regspraktyk praktiseer, ’n klomp ernstige aantygings gemaak oor Covid-19-entstowwe, die regering se besluit om entstofvervaardigers te vrywaar van sterftes en ander gevolge weens hulle entstowwe, asook oor maatskappye se verantwoordelikheid vir nadelige gevolge en sterftes as gevolg van hulle entstofmandaat. 

Leserskommentaar op die onderhoud was grootliks ondersteunend. Dit is gepubliseer onder die opskrif “South Africans have spoken: Covid-19 vaccines, unquestionably unconstitutional and fraudulent (https://www.biznews.com/news/2022/09/09/covid-19-vaccines-unconstitutiona)”. 

In ’n ander onderhoud met BizNews (https://www.biznews.com/thought-leaders/2021/12/27/vaccine-deaths-dr-herman-edeling)verduidelik Edeling ’n ope brief wat hy vroeër aan pres. Cyril Ramaphosa geskryf het waarin hy die regering en die departement van gesondheid onder meer daarvan beskuldig dat hulle nie eerlik is oor hospitalisasies en sterftes ná die toediening van Covid-19-entstowwe nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.