Hoog op whisky

PROE SOOS PERDESWEET

Hoog op whisky

Hoog bo seespieël, ver van die stad. Dullstroom is nou wel 'n klein dorpie, maar dis hier waar Wild about Whisky die grootste whiskyversameling in die Suidelike Halfrond huisves. Kan dit waar wees? MICHÈLE MEYER het gaan seker maak


NOORDOOS van Dullstroom is ’n koppie met die omheinde grafte van Britse soldate wat tydens die Anglo-Boereoorlog gesneuwel het. Desjare het dit bekend gestaan as die hoogste punt in die ou Transvaal. Die dorpie self lê 2,100 meter bo seevlak...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X