Van Argentinië na Chili: busry is nie so bad nie

ODE AAN 'n VIS

Van Argentinië na Chili: busry is nie so bad nie

In die vierde aflewering van JACQUES PAUW se Suid-Amerikaanse avontuur verruil hy en sy reisgenoot, Anton Espost, die Inka-valleie van Noordwes-Argentinië vir die beroemde vismark van Puerto Montt in die suide van Chili. ’n Nagmerrie-busrit en ’n grillerige hotel later ontdek hulle eindelik dié seekos-en-wynhemel.

“HOE gaan ons in Mendoza kom?” wou ek van Anton weet. Daar was nie vlugte tussen Salta en Mendoza nie en ons sou via Buenos Aires of Córdoba (die naasgrootste stad) daarheen moes vlieg.Mendoza lê aan die voet van die Andes in die sentrale gedeelte van die land en is Argentinië se wynhoofstad...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X